subscribe: Posts | Comments

Hoe verhelpt u een verstopte gootsteen?

Reacties uitgeschakeld voor Hoe verhelpt u een verstopte gootsteen?
Hoe verhelpt u een verstopte gootsteen?

Vuilnisafval zorgt ervoor dat uw keuken makkelijker wordt gereinigd en ook de hoeveelheid afval die u naar de stortplaats verzendt vermindert. In plaats van het afzetten van voedselafval met het afval, waar ze jaren kunnen duren om op hun eindbestemming te ontleden, kunt u ze met uw afvalwater weggooien door middel van afvalverwijdering. Helaas, soms kunnen de grotere voedselafvalstoffen de afvalverwerking verstoppen, en het lijkt meestal dat dit op de meest onopvallende tijd gebeurt.

Op de lichte kant, als u een verstopte afvalverwerking hebt, kunt u het probleem zelf zelf oplossen zonder dat u een loodgieter hoeft in te roepen. Volg deze tips om uw afvalverwijdering op te ruimen en te houden als nieuw.

Controleer de stroom op het vuilnisverwijdering
Voordat u een aantal ingewikkelder redenen onderzoekt waarom uw afvalverwijdering mogelijk niet werkt, of voordat u veel tijd en geld in reparaties investeert, is het belangrijk om ervoor te zorgen dat de afvalverwijdering voldoende vermogen heeft. Open de kast onder de wastafel en plaats het netsnoer dat is aangesloten op de vuilnisbescherming. Zorg ervoor dat het op het stopcontact is aangesloten. Controleer vervolgens de breker en zorg ervoor dat het in de “aan” positie staat. Tenslotte, plaats de aan / uit-schakelaar onder de vuilnisafval. Schakel het uit en weer aan om het te resetten. Draai de stroomschakelaar op het stopcontact om te zien of het probleem zich heeft verbeterd.

Als de stroom niet het probleem is en de vuilnisafvoer nog steeds niet goed werkt, moet u de stekker uit het stopcontact trekken voordat u de volgende stappen uitvoert.

Verwijder ingezette artikelen uit het afvalverwijdering
Veel mensen geloven dat een afvalverwijdering op dezelfde manier werkt als een blender, met bladen die voedseldeeltjes slijpen alvorens ze op hun weg te sturen. Afvalverwijdering heeft echter geen bladen. In plaats daarvan gebruiken ze een waaier om voedselafval tegen een slijpplaat te dwingen om het te vloeibaar voordat ze naar de afvoer worden gezonden.

Met dit ontwerp is het gemakkelijk om te zien hoe een afvalverwijdering verstopt raakt. Om het los te maken, verwijder het voorwerp tegen het bord en trek het eruit.

Het item weggooien

Als de vuilnisbescherming een laag humming noise veroorzaakt wanneer u het inschakelt, kan er iets gevangen worden. Zoek een sleutelbout die de juiste maat heeft voor de bout die zich bevindt aan de onderkant van de vuilnisbescherming. Gebruik de sleutelbout om de trommel meerdere keren te draaien. Deze beweging zal hopelijk de obstructie vrijmaken.

Het item met de hand verwijderen

Om veiligheidsredenen moet u uw hand nooit in de afvalverwijdering plaatsen – zelfs al is de stroom uitgeschakeld. Gebruik in plaats daarvan tangen om binnen in het apparaat te komen. Zodra u de obstructie hebt losgemaakt, lig de flaps over de afvoer en kijk er naar binnen. Gebruik de tang om het voorwerp te verwijderen en af ​​te gooien.

Voorkom opstoppingen in het vuilnisverwijdering
Het vaststellen van een verstopte vuilnisafval kan pijn zijn, dus het is het beste om te voorkomen dat er een verstopping optreedt in de eerste plaats. De makkelijkste manier om dit te doen is om te voorkomen dat de afvalverwijdering overbelast wordt. Plaats een kleine hoeveelheid voedselafval alleen in de afvoer, en zet het koude water aan en draai de afvoer tot het eten helemaal leeg is.

Herhaal het proces in kleine stappen.

Afvalverwijdering is niet immuun tegen vetklompen. Veronderstel niet dat het apparaat vet kan snijden en naar de leidingen stuurt. Door het koude water te gebruiken met de vuilnisbescherming, veroorzaakt het vet, dat de afvoer en het apparaat kan verstoppen. Plaats het vet in een container voor verwijdering in de juiste faciliteiten.

Houd uw afval in stand
Het opslaan van uw vuilnisafval als nieuw is makkelijk en goedkoop. Knip een citroen in de helft en gooi het in de vuilnisbak. Maal het 30 seconden tot 1 minuut tijdens het koude water. De natuurlijke zuren in de citroen helpen het apparaat en de afvoerpijp schoon te maken terwijl u alles met een frisse geur verlaat.

Dos en Don’ts van het gebruik van afvalverwijdering
Als het gaat om het gebruiken en repareren van een vuilnisafval, is het een goed idee om een ​​paar doses en malen te volgen.

Als u dit doet, blijft deze handige functie voor vele jaren goed functioneren.

Giet niet vet in de afvoer.
Vul de afvalverwijdering niet over. Vergeet niet dat groentebakken ook een goede compost maken.
Zet nooit uw hand in de vuilnisafval.
Gebruik koud water bij het verwijderen van afval.
Maal de voedingsstoffen volledig op voordat u het apparaat en het water uitzet.
Maak de afvalverwijdering een keer per week schoon om het als nieuw te laten lopen.

Comments are closed.