subscribe: Posts | Comments

Hoe gebruik je bak soda als groene zeep?

Reacties uitgeschakeld voor Hoe gebruik je bak soda als groene zeep?
Hoe gebruik je bak soda als groene zeep?

Wist u dat bak soda veel meer is dan een ingrediënt dat gebruikt wordt voor bakken? Het is ook een geweldige en super effectieve groene schoonmaker! Effectief bij deodoriseren, whitening, scrubbing, en nog veel meer, probeer het vandaag. Hier zijn enkele fantastische manieren om soda tot groen schoon te maken:

Verbrand verbrande roestvrij stalen potten en pannen. Combineer verbrande voedingsmiddelen door gewoon wat bak soda en water in je pan te koken en laat het afkoelen. Laat het overnachten indien nodig. Een ander alternatief is om gedurende enkele uren een koekje bak soda en groene schotelzeep in je pan te laten. Was je pan goed en als er nog iets overblijft, sprinkel wat meer bak soda in de pan en schrob het weg.

Verhoog uw automatische afwasmiddel. Als u bijzonder vieze gerechten en hard water hebt, voegt u geen extra wasmiddel toe. Het kan uw inspanningen ondermijnen en een filmachtig residu achterlaten. In plaats daarvan, voeg een theelepel bak soda toe. Het zal het water natuurlijk verzachten en verbeteren hoe uw wasmiddel functioneert. Bekijk “Top 10 groene automatische vaatwasser tips” voor meer goede ideeën.
Reinig tapijten en tapijten. In plaats van te bereiken voor schadelijke, conventionele tapijtreinigers, overwegen gebruik te maken van soda als een aardvriendelijk alternatief om de tapijten en tapijten vanzelf te ontdoen en te reinigen. Bekijk dit recept voor een veilige en effectieve tapijtreiniger gemaakt met bak soda en lavendel. Diergeuren, vuil en vlekken worden voor goed verbannen!
Bestrijd stinkende geuren in vaatwassers. Als u een slechte geur in uw vaatwasser ziet tussen toepassingen, probeer dan ongeveer 1/2 kop bolletje in de bodem te sprinkelen tussen gebruik. Het zal geuren neutraliseren.
Deodorize drainage en afvalverwijdering. Stroop wat natronkool in uw afvoer- en afvalafval en laat het enkele minuten tot enkele uren zitten. Giet dan wat azijn in. Vervolgens, doe wat warm water. Gunk, kiemen, zeepafschuim en vuil worden weggehaald en uw afvoer ruikt fris!

Verfriss de lucht natuurlijk. Ontvang slechte geuren op en geef een lichte, oplichterende geur naar uw huis met een frisdrank en citroenschuim deodorizer. Bekijk de video ‘Hoe een non-toxic air freshener maken’ voor details.
Laat je wasmiddel beter werken. Heb je veel plezier gewassen? Dan kunt u overwegen om ongeveer 1/2 – 1 kopje soda aan uw was toe te voegen. Het zal de doeltreffendheid van uw wasmiddel verbeteren door het water natuurlijk te verzachten en als gevolg daarvan ziet u dat u schoner en zachtere kleding hebt.
Vernieuw uw koelkast schoonmaak routine. Een pasta van bak soda en een beetje water maakt het schoonmaken van de koelkast makkelijk, veilig en niet giftig. Veeg met een natte microfiber lap af. Spoel goed tussen toepassingen.
Scrub zonder krassen. Als u delicate oppervlakken heeft die u moet schoonmaken, zoals porseleinen wastafels, probeer dan deze aromatherapie reiniger. Het is heel makkelijk te maken en net zo effectief.
Aanpak vuile toiletten. Sprinkel een beetje bak soda in uw toilet en laat het enkele minuten zitten. Schrob dan grove toilet scum weg. Voor extra kiem- en schimmelbestrijdingsactie, giet wat azijn in.

Comments are closed.