subscribe: Posts | Comments

Hema Ervaringen Soft Matt Lipbalm

Reacties uitgeschakeld voor Hema Ervaringen Soft Matt Lipbalm
Hema Ervaringen Soft Matt Lipbalm

Hema Ervaringen Soft Matt Lipbalm

Vorig jaar kocht ik voor het eerst een Soft Matt Lipbalm van de Hema. Ik ging voor een kleur die ik normaal niet zo snel zou kiezen, om eens te variëren. Namelijk 02, een heel licht kleurtje. Hoewel ik de structuur heel fijn vond, sprak de kleur mij toch niet zo aan en draag ik hem eigenlijk bijna nooit. Dit keer koos ik 2 andere kleuren, namelijk 09 en 10, 2 kleuren die een stuk beter bij mij passen.

Wat ik meteen een pluspunt vind aan de Soft Matt Lipbalms van de Hema, ze zitten goed verpakt. In de winkels liggen testers, waarmee je een swatch kunt maken, waardoor ze tenminste niet allemaal al verpest zijn. Want als ik ergens een hekel aan heb, is het als ik een toffe lipstick vind, maar ze allemaal al gebruikt en lelijk zijn.

 

Als je het plastic hebt verwijderd kun je de kleuren een stuk beter zien. 09 Is een donker paarse kleur en nummer 10 is een donker rode kleur. Op de foto lijkt de huls van de rode iets lichter dan hij eigenlijk is. Ik vind het persoonlijk jammer dat de kleuren geen namen hebben, maar alleen een cijfer. Maar goed, dat is natuurlijk niet echt een probleem, het is niet dat ik de producten daardoor niet koop.

De Soft Matt Lipbalms zien er een beetje uit als krijtjes. Of ben ik de enige die dat vind? Ze hebben namelijk dezelfde vorm. Aan de onderkant kun je trouwens draaien en dan komt de punt eruit, zodat je hem nog veel langer kunt gebruiken. Ik ben wel benieuwd hoe goed de punt zo blijft en of hij niet erg stomp wordt. Dan wordt het namelijk erg lastig met het aanbrengen.

Op de swatches op het papiertje kun je zien dat het eigenlijk ook wel een beetje lijkt op krijt, maar op je huid voelt het enorm zacht. De Soft Matt Lipbalm glijdt als het ware over je huid heen en ruikt ongelooflijk lekker. Ze ruiken naar snoepjes, een beetje zoet, maar niet té. Beide Soft Matt Lipbalms zijn goed gepigmenteerd, al had ik van de rode een iets donkerdere kleur verwacht.

Hema Soft Matt Lipbalm #09

Dit is de paarse kleur, die naar mijn idee toch echt heel anders oogt op mijn arm dan op mijn lippen. In principe niet erg, want ik vind dit ook een prachtige kleur, maar ik had hem iets paarser verwacht. Ik vind dat deze kleur best veel op Rebel van MAC lijkt, wat 1 van mijn favorieten is.

Hema Soft Matt Lipbalm #10

Nummer 10 is een prachtige rode kleur, waar ik ook zeker niet ontevreden over ben. Wat ik alleen lastig vind is het aanbrengen. Mijn onderlip kan ik prima inkleuren, maar de hoekjes en mijn bovenlip netjes doen vind ik met de Soft Matt Lipbalms toch een stukje lastiger. Het lukt wel, alleen het kost iets meer tijd. Misschien dat het met een kwastje iets beter gaat.

Al met al ben ik erg tevreden over de Hema Soft Matt Lipbalms en kan ik ze zeker aanraden. De kleuren blijven ongeveer een paar uur zitten en dan moet je ze weer bijwerken. Ook logisch, want het heeft een romige structuur. Ze verzorgen mijn lippen ook echt heb ik het idee, maar het is ook niet voor niets een Soft Matt Lipbalm.

Je kunt ze voor €3.50 kopen bij de Hema!

Heb jij ook al Soft Matt Lipbalms geprobeerd?

Comments are closed.