subscribe: Posts | Comments

Gorgelende toilet hoe komt dit nou precies?

Reacties uitgeschakeld voor Gorgelende toilet hoe komt dit nou precies?
Gorgelende toilet hoe komt dit nou precies?

Badkamer interieur

Toilet Gorgelen lijkt misschien niet als een ernstig probleem, maar het kan een teken zijn dat uw sanitair niet functioneert zoals het zou moeten. Hier is een kijkje op wat je luidruchtige toilet veroorzaakt.

Achter uitzuiging
Achter uitzuiging komt voor wanneer het water in de ingebouwde P-trap van uw toilet wordt uit de kom en terug in uw sanitair systeem getrokken. In veel gevallen is terug zuiging te wijten aan een gebrek aan goede ventilatie. Zonder de juiste afzuigpunten kunnen andere apparaten zoals wassers en vaatwassers een terugstroom creëren die lucht uit uw toilet aftrekt, waardoor een gurgle wordt veroorzaakt.

Klompen zijn een veel voorkomende bron van ventilatieproblemen. De meeste loodgietersbuizen openen voor de buitenkant van uw huis. Met verloop van tijd kunnen dieren en verwering uw ventilatie verstoppen met bladeren, stokken en andere puin. Als u een ouder huis hebt, is er ook een kans dat uw huis helemaal niet kan ontluchten. Huur een pro om uw huis uit te onderzoeken en de beste oplossing te bepalen.

klompen
Uw gurgling kan ook komen uit de lucht die een geblokkeerde pijp ontvlucht. Culprits zoals wortels, sedimenten, mineralen, puin en niet-spoelbaren producten zijn veel voorkomende bronnen van klompen. Obstructies kunnen zich voordoen in elk deel van uw riool lijn, inclusief uw septische systeem. Een plunjer zorgt voor een minimale blokkering in de buurt van uw toilet kom. Grote of extreem afgelegen klompen vereisen soms snaking. U kunt een slang van een loodgieter kopen of huren bij uw lokale hardwarewinkel. Bel een pro als u de verstopping nog steeds niet kunt verwijderen.

Foutieve tankuitrusting
Uw vlotter, vul systeem en flapper laten uw toilet spoelen en vullen met schoon water.

Na verloop van tijd kunnen deze componenten worden gecorrodeerd en defect. Problematische toilethardware kan geluidsgeluiden veroorzaken en de efficiëntie van uw huis verminderen. Het identificeren en aanpakken van toilettankapparatuurproblemen kan moeilijk zijn. Het is een goed idee om contact op te nemen met een professional om deze reparatie aan te pakken.

Het belang van het bellen naar een professionele loodgieter
Het loodgieterswerk van uw huis is een complex systeem. Fouten die een verstop of het verwijderen van defecte openingen en tankuitrusting verhelpen, kunnen leiden tot extra problemen en reparaties. Loodgieterprofessionals zullen uw probleem snel oplossen en de juiste oplossing bieden.

Comments are closed.