subscribe: Posts | Comments

Een overzicht van Castile Zeep

Reacties uitgeschakeld voor Een overzicht van Castile Zeep
Een overzicht van Castile Zeep

Castiele zeep is een groene zeep die traditioneel is gemaakt van 100 procent pure olijfolie, water en lijm. Daarom is het een veganistisch product omdat het geen toevoeging van dierlijke vetten bevat zoals sommige andere zeepjes zouden kunnen hebben. Er wordt geacht te zijn afkomstig van een regio in thuiswerk vacatures Spanje die historisch genoemd Castilië is – dus de naam Castile zeep. Soms wordt Castile zeep genoemd olijfolie zeep.

Samenstelling
Verschillende moderne formuleringen hebben het eigendomsrecept met het toevoeging van natuurlijke ingrediënten aangepast, zoals:

Aloë vera gel (voor hydraterende voordelen)
“Botters” (bijvoorbeeld shea boter)
Essentiële oliën (bijvoorbeeld pepermunt, lavendel)
Natuurlijke antioxidanten en conserveermiddelen (bijvoorbeeld rozemarijn extract, citroenzuur, vitamine E)
Zout (gebruikt in barzeep om ze harder te maken en langer te houden)
Plantaardige oliën (bijvoorbeeld hennep, kokosnoot, avocado oliën, enz.)
Echte castiele zeep bevat geen harde synthetische wasmiddelen en de beste bevatten geen huid irriterende kunstmatige kleurstoffen, geuren of conserveermiddelen.

Welke soorten zijn er beschikbaar
Castiele zeep is verkrijgbaar in bar of vloeibare vorm. Voor sommige geweldige merken om uit te kiezen, kijk “Top Castile Zepen voor Groene Reiniging.”

Groene zeep waar kan je het voor gebruiken
Wist je dat je Castile zeep kunt gebruiken om je huis binnen en buiten te reinigen?

Castiele zeep is onontbeerlijk bij groene schoonmaak, omdat het als een oppervlakteactieve stof werkt en helpt om vuil op te heffen en vet te snijden. Ontdek alle manieren waarop je erin kunt reinigen in je huis, zoals een wasmiddel en een vaatzeep, in het artikel “Gebruik Castile Zeep om je hele huis van boven naar beneden te reinigen!

Omdat het milieuvriendelijk en biologisch afbreekbaar is, is het ook ideaal voor het schoonmaken buiten uw huis. Dus, als u uw auto wilt wassen of uw terrasmeubilair schoonmaak, kom dan voor de vloeibare castile zeep!

Wil je je eigen zelfgemaakte milieuvriendelijke schoonmakers maken met castiele zeep? Bekijk deze fantastische groene recepten die makkelijk, snel en kosteneffectief zijn:

Andere manieren
Castiele zeep heeft veel persoonlijke zorg toepassingen, zoals het gebruiken als een shampoo, scheerschuim, lichaam was, en zelfs een tandpasta. (Probeer pepermunt als je dapper genoeg bent om je tanden te poetsen!) Ook is het geweldig om je huisdieren te wassen.

Kosten
Castiele zeep is vaak zeer redelijk geprijsd en voor het schoonmaken van groene doeleinden, is de vloeibare zeep een geweldige deal! Veel fabrikanten bieden een verscheidenheid aan maten, waaronder gallons, dus koop groot en bespaar grote tijd.

Houdbaarheid
Hoe lang duurt de castiele zeep precies? Dit is de vraag die ik een toonaangevende fabrikant van castiele zeep heeft gevraagd. De vertegenwoordiger van het bedrijf heeft aangegeven dat een driejarige vervaldatum typisch is voor zowel de bar als de vloeibare zeep; Zij merkt echter op dat u deze vaak buiten de vervaldatum kan gebruiken, maar dat de essentiële oliën worden verminderd. In geval van twijfel, contacteer de fabrikant. De barcode zal vaak helpen bij het bepalen van de vervaldatum van het product.

Naast de vervaldatum, zou een ander ding in gedachten houden hoe je je zeep opbergt. Bijvoorbeeld, als de vloeibare zeep niet goed wordt afgesloten en bijvoorbeeld in een douche wordt gehouden, neemt de mogelijkheid van verontreinigingen in het product toe.

Dus dit betekent dat de formulering kan worden gecompromitteerd, vooral als het geen conserveermiddelen bevat.

Veiligheids- en milieutechnische informatie
Natuurlijk castile zeep is een groen product omdat het biologisch afbreekbaar, niet giftig is en veilig is voor schoonmaak en persoonlijke verzorging.

Regulatie
Omdat het zeep is, wordt het gereguleerd door de Consumer Product Safety Commission (CPSC), niet door de FDA.

De term “castiele zeep” lijkt op geen enkele wijze te regelen, dus pas op dat bedrijven in synthetische schoonmaakmiddelen toevoegen en helemaal geen olijfolie gebruiken!

Zeepproces
Voor het maken van vloeibare castiel zeep worden drie hoofdbestanddelen – water, olijfolie en kaliumhydroxide – gebruikt.

Om een ​​zeep te maken, wordt natriumhydroxide gebruikt om de oliën te seponeren. Voor meer informatie, kijk op de artikelen “Olijfolie (Castilië) Recepten” en “Hoe maak je zeep van kras af – Zeep maken met behulp van de Koude Proces Methode.”

 

Lees meer over online geld verdienen student

Comments are closed.